Home | Burgman Schilder & Glasbedrijf

Schilder & Glasbedrijf

Schilder- en Glasbedrijf Burgman is gespecialiseerd in glasherstel en bijna alles wat men op het gebied van glas kan leveren en/of plaatsen.Met ruim 20 jaar ervaring garanderen wij vakwerk van betrokken professionals, die service hoog in het vaandel hebben staan.

 Het is voor Schilder- en Glasbedrijf Burgman een uitdaging om een project tot een goed eind te brengen en onze opdrachtgever tevreden te maken en te houden. Grootschalige projecten, kleinschalige projecten, renovatie of nieuwbouw ........niets is ons teveel. 

Schilder- en Glasbedrijf Burgman gaat uitdagingen niet uit de weg. De vraag van de opdrachtgever staat voorop. Het beleid van Schilder- en Glasbedrijf Burgman is zeer vooruitstrevend. Wij lopen voorop met vernieuwde systemen betreft beglazingen en toebehoren. 

Onze mensen zijn betrokken en leven zich in de specifieke situatie van elk project in. Er wordt gewerkt op kwalitatieve en veilige wijzen, en Schilder- en Glasbedrijf Burgman is VCA en GBO gecertificeerd.

Het werkgebied van Schilder- en Glasbedrijf Burgman is niet alleen Zwolle en omstreken, maar beslaat zo bijna geheel Nederland. Er wordt gewerkt van bovenin Groningen tot in Brabant en van het oosten van het land naar het westen van het land. 

Tevens kunt u ook een beroep op Schilder- en Glasbedrijf Burgman doen voor:

- Schilderwerk: onderhoud/nieuwbouw/renovatie
- Timmerwerk: houtrotreparaties/deelvervanging
- Wandafwerking: sauswerk/behang/scan
- Levering van:
     - glas (float, figuur, isolatie, brandwerend gelaagd)
     - ventilatieroosters
     - suskasten

(onze facebookpagina is nog in aanbouw)