Glas

Renovatie

Schilderwerk

Wandafwerking

Timmerwerk

Levering materialen

GLAS

De glaszetters van Schilder- en Glasbedrijf Burgman plaatsen dagelijks HR++ isolatieglas in bestaande kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat. In de meeste gevallen kan het kozijn aangepast worden zodat het nieuwe isolatieglas erin past. Heeft u twijfels, vraag gerust om advies. Bel of vul het contactformulier in op onze site, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ISOLATIEGLAS
Isolatieglas is goed voor het milieu, bij slecht geïsoleerde woningen gaat maar liefst 35 % van de warmte verloren. Hierdoor neemt het gasverbruik enorm toe.

HR++ isolatieglas bespaart gemiddeld 30 m3 gas per m2 per jaar. Daardoor wordt ongeveer 50 kg CO2 minder per jaar uitgestoten dan bij het gebruik van enkel glas. De werkelijke besparing hangt onder andere af van de locatie van het glas (verwarmde of onverwarmde ruimtes, op het noorden of zuiden), de grootte van de ramen en de warmtebehoefte van de bewoners.

Isolatieglas is goed voor uw portemonnee: uitgaande van een gemiddelde woning van ongeveer 20 m2 glas, levert HR++ isolatieglas een besparing op van circa 600 m3 gas per jaar in vergelijking met enkel glas. Bij een gasprijs van 0,67 euro per m3 (prijspeil 2008), bespaart HR++ isolatieglas u 400,= euro per jaar in vergelijking met enkel glas.

U bespaart niet alleen geld, maar u krijgt daarbij ook een beter energielabel dat positief werkt bij eventuele verkoop van uw woning. Doordat u het huis beter isoleert, wordt het een stuk behagelijker.

Tevens is er een voordelige regeling op de montage van het isolatieglas, hiervoor wordt het laag BTW tarief van 6% gehanteerd.

De tarieven van Schilder- en Glasbedrijf Burgman zijn zeer gunstig. Echter is niet alleen de prijs bepalend, ook voor de kwaliteit staan wij garant. Wij werken uitsluitend met professionele topproducten en kunnen ons zeer goed inleven aan de wensen van de klant.

DIRECT CONTACT


    Wij werken in heel Nederland